Syntest

Gratis Syntest för alla

Gratis Syntest

Syntest med syndator

Vi erbjuder Gratis Syntest till alla med vår syndator, oavsett om du köper glasögon eller inte, alla välkomna att besöka oss i Solna, Stockholmsregionen. Vi finns i Råsunda, Aspstigen 5, Solna alldeles bakom Råsunda fotbollsstadium, välkomna.

Kostnadsfritt med Gratis Syntest

Syndator är det samma som en autorefractometer som ger en bra bild av din synstatus. Ta gärna med Dig ett gammalt recept eller gamla glasögon till din synundersökning så kan vi berätta om din syn har förändrats. Har du inget går det också bra.

Varför Gratis Syntest?

Då många anser att avgiften för synundersökning kostar för mycket oavsett om synen förändrats, undviker man detta, vårt ger Dig svar om ytterligare undersökning föreligger då vi jämnför resultatet med befintliga glasögon eller gammalt recept.

Gratis Syntest gör hembesök

Vi besöker föreningar eller företag med Glasögonprovning då vi utför Gratis Syntest med medhavd utrustning. Dessa Glasögonprovningar kostar inget men Ni måste bli minst 10 personer på dessa provningar för att vi skall kunna genomföra dessa.

Hitta oss – Skanna vår QR Kod

hitta oss gratis syntest

Scanna av bilden med din Smartphone så blir det lättar att hitta oss!

Har du en modern mobiltelefon och har appen QR Reader installerad kan du skanna av bilden till höger, så läggs en exakt kart angivelse in i din Smartphone. Har du inte appen kan du ladda ner den i din telefon. Annars klickar du på bilden till höger så kommer du till vår ”Hitta oss” sida

Gratis syntest, Gratis Syntest, Gratis Syntest, Gratis Syntest